Yaş 15 Yarışması

yas 15, Yaş 15 Yarışması

aslında baÅŸlayalı 4 hafta oldu ama ilk baÅŸtaki ön yargılarımdan dolayı ne tanıtmak istedim, nede yorum yapmak istedim. Ancak programın ciddiyetini yavaÅŸ yavaÅŸ fark etmeye baÅŸlayında sizlerede tanıtmak istedim. YaÅŸ 15 yarışmasında toplam 10 tane genç kız bulunmakta idi. Bu hafta itibari ile 5 kiÅŸi kalan bu yarışmacılardan kimin kazanacağı da merakla bekleniyor. Bu yarışmayı kazanan bir ÅŸanslı kızımız Medya yapım’ın bir dizisinde rol oynayacak. YaÅŸ 15 ÅŸarkı yarışmasını her pazartesi Fox Tv ekranlarında izleyebilirsiniz.

Bu yazıya gelmek için ne arama yaptılar:

Etiketler: , , , ,
Yazar:
4 Kasım 2009
admin

Onur Sarıca

Domatessuyu.Com

Domatessuyu.com'un kurucusu, bir çok site projesine başarı imza atmış ancak son zamanlarda mesleği ile ilgili çalışmalarını sürdürdüğü için eskisi kadar aktif olmayan birisi.

Yaş 15 Yarışması yazısında telif haklarına ve yasalara aykırı bir bilgi veya link bulunuyorsa lütfen buradan iletişime geçiniz.

4 Comments »

  • myyusuf demiş ki:

    15 yaşındaki kızların ciciklerini göstermek isteyen abaza yapımcıların bir ürünü. dizi işide yattı heralde

  • Emrah demiş ki:

    Bu tür yarışmaları tasvip etmiyorum. O yaştaki çocukların psikolojisi çabuk etkilenir. Her haliyle bunlara halk olarak prim verilmemesi gerekiyor.

  • ayÅŸegül demiş ki:

    Yarışmaya bende baktım nedir diye.Ama açıkçası bana çok tuhaf geldi.15 Yaşındi çocukların arkasında yarı çıplak dansçılar.Çocuk onlar ya:((.

  • bidusun demiş ki:

    Yarışmanın formatı ve adı çok saçma aslında. Bu adamlar hiç mi biyoloji bilmiyolar? 12-18 yaş arasında gençlerin sesi tam yerine oturmamış olduğundan bunların sesi bir tuhaf çıkıyor. İçlerinde doğru düzgün sesi olan pek yok. Bu kızlarla Bir Şarkısın Sen yarışmasındakileri karşılaştırmak bile saçma. Çünkü onların çoğu küçük ve henüz ses ayarlarında problem yok :) Yaş 15 adlı bir yarışma olacağına, daha çok miniklerle ilgili bir ses yarışması olsaymış iyi olurmuş. (Biyolojici falan değilim yanlış anlaşılmasın. Ben de 15 yaşında olduğum için olaya kendi bakış açımdan baktım :) )

Tutmayın beni... Yorum yazcam.

Yorum ekleye bilir yada yazı için geri bildirim gönderebilirsiniz..Bu yazı için yorumlarına abone ol: subscribe to these comments RSS.

Yorum içerisinde kullanabileceğiniz Html tagları :
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Yorumlarınızı lütfen büyük harflerle yapmayınız.