OCTOX Alkolü Kanda Sıfırlayan İçecek

octox 150x150, OCTOX Alkolü Kanda Sıfırlayan İçecekİçildiği anda kandaki alkol oranını sıfıra düşürdüğü iddia edilen içecek, bu hafta Fransa’da piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir tartışma yarattı.
Outox adlı içeceğin üreticileri, içeceği “devrimsel bir ürün” diye nitelendirirken; doktorlar, sağlık ve güvenlik kampanyacıları büyük şüpheyle yaklaştıkları bu ürünün bilimsel araştırmalarının yapılmadığını, insan sağlığı için zararlı olabileceğini, aynı zamanda insanları daha fazla alkol tüketmeye ve alkollü araç kullanmaya teşvik edeceğini belirtti.

Milliyet Gazetesi’nde yer alan habere göre içeceğin “sihirli formül” diye tanımladıkları içeriğini açıklamak istemeyen Outox firmasının temsilcisiyse gereken tüm tıbbi testleri yaptıklarını ve aldıkları sonuçların kesin olduğunu söyledi. Outox firması içeceğin farklı sürümlerini Kanada ve çeşitli ülkelerde de satışa çıkardı. Fransa Sağlık Bakanlığı yetkilileri yaptıkları açıklamada, içeceğin sağlığa zararlı olduğu ispatlanmadıkça bir yasağın mümkün olmadığını belirtti.

Bu yazıya gelmek için ne arama yaptılar:

Etiketler: , ,
Yazar:
27 Temmuz 2010
admin

Onur Sarıca

Domatessuyu.Com

Domatessuyu.com'un kurucusu, bir çok site projesine başarı imza atmış ancak son zamanlarda mesleği ile ilgili çalışmalarını sürdürdüğü için eskisi kadar aktif olmayan birisi.

OCTOX Alkolü Kanda Sıfırlayan İçecek yazısında telif haklarına ve yasalara aykırı bir bilgi veya link bulunuyorsa lütfen buradan iletişime geçiniz.

One Comment »

  • sevgi demiş ki:

    Bol bol satın almam lazım malum ayık olamıyorum :) inşallah işe yarıyordur

Tutmayın beni... Yorum yazcam.

Yorum ekleye bilir yada yazı için geri bildirim gönderebilirsiniz..Bu yazı için yorumlarına abone ol: subscribe to these comments RSS.

Yorum içerisinde kullanabileceğiniz Html tagları :
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Yorumlarınızı lütfen büyük harflerle yapmayınız.