Genç Kadınlar Light Erkek İstemiyor

cinsel, Genç Kadınlar Light Erkek İstemiyor

Yapılan bir ankete göre, genç kadınlar light erkekleri sevmiyor.Marie Claire dergisinin TNS Emnid Araştırma Enstitüsü ne yaptırdığı ankete Almanya da 1000 kadın katıldı.

14 ila 29 yaşlarındaki kadınların yüzde 70 i, erkeklerin, ailelerini geçindirecek durumda olması gerektiğini savunurken, sadece yüzde 28 i yemek yapabilen bir erkeği, otomobil lastiği değiştirebilen ve çim biçebilen bir erkeğe tercih ettiğini belirtti.

Anket sonuçlarına göre, katılımcıların yüzde ü erkeklerin başarılı olması gerektiği görüşünde.

30 yaşın altındaki kadınların yüzde 21 i, erkeklerin çok hassas oldukları zaman iyi eş olmadıklarını, daha çok arkadaş olarak görüldüğünü söyledi.

Yazar:
12 Ağustos 2007
admin

Onur Sarıca

Domatessuyu.Com

Domatessuyu.com'un kurucusu, bir çok site projesine başarı imza atmış ancak son zamanlarda mesleği ile ilgili çalışmalarını sürdürdüğü için eskisi kadar aktif olmayan birisi.

Genç Kadınlar Light Erkek İstemiyor yazısında telif haklarına ve yasalara aykırı bir bilgi veya link bulunuyorsa lütfen buradan iletişime geçiniz.

Yeni Oyunlar

2 Comments »

  • junior demiş ki:

    Anket sonuçlarına göre, katılımcıların yüzde ü erkeklerin başarılı olması gerektiği görüşünde.

    pardon yüzde kaçı?

  • 1 Deli demiş ki:

    Kadının da erkeğin de ligt’ı aşırı zayıf insanlar için tehlikeli.

Tutmayın beni... Yorum yazcam.

Yorum ekleye bilir yada yazı için geri bildirim gönderebilirsiniz..Bu yazı için yorumlarına abone ol: subscribe to these comments RSS.

Yorum içerisinde kullanabileceğiniz Html tagları :
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Yorumlarınızı lütfen büyük harflerle yapmayınız.