Dubaide Yaşam Bir Başka

tn, Dubaide Yaşam Bir Başka

Dubai‘yi nerden biliriz tabiki ünlü 6 mı 7 yıldızlı mı otelinden (Burj El Arab) biliriz. Adamlarda para çok petrol kuyularının biteceğinide biliyorlar ne yaptırıyorlar yeniden yaşanabilir bir ülke inşa ettiriyorlar. Denizi doldurup yeniden şehir oluşturuyorlar. Elektirikle yeniden mercan kayalıkları üretiyorlar anlayacağınız bir başka yaşam var burda. Umarım domatessuyu.com dan zengin olurum ve gider burdan bir ev alırım :P Her neyse fazla hayal kurdum. Yazının devamında bu şaheser yapıtın resimleri var.

http://www.youtube.com/watch?v=7eUcRjo9Yv4[/youtube

01 dubai, Dubaide Yaşam Bir Başka

02 dubai, Dubaide Yaşam Bir Başka

03 dubai, Dubaide Yaşam Bir Başka

04 dubai, Dubaide Yaşam Bir Başka

05 dubai, Dubaide Yaşam Bir Başka

06 dubai, Dubaide Yaşam Bir Başka

07 dubai, Dubaide Yaşam Bir Başka

08 dubai, Dubaide Yaşam Bir Başka

09 dubai, Dubaide Yaşam Bir Başka

10 dubai, Dubaide Yaşam Bir Başka

11 dubai, Dubaide Yaşam Bir Başka

12 dubai, Dubaide Yaşam Bir Başka

13 dubai, Dubaide Yaşam Bir Başka

14 dubai, Dubaide Yaşam Bir Başka

Bu yazıya gelmek için ne arama yaptılar:

Etiketler: , , , , ,
Yazar:
8 Şubat 2008
admin

Onur Sarıca

Domatessuyu.Com

Domatessuyu.com'un kurucusu, bir çok site projesine başarı imza atmış ancak son zamanlarda mesleği ile ilgili çalışmalarını sürdürdüğü için eskisi kadar aktif olmayan birisi.

Dubaide Yaşam Bir Başka yazısında telif haklarına ve yasalara aykırı bir bilgi veya link bulunuyorsa lütfen buradan iletişime geçiniz.

Yeni Oyunlar

2 Comments »

  • Elmira demiş ki:

    Eylülde dubai de olcam. Ama güzellikleri görmek için değil. Para kazanıp ülkeme dönüp burayı güzelleştirmek için:)

  • nurgül güngör bağdatlı demiş ki:

    süper ya bende merakımı gidermek için araştırıyordum çok güzel bir yer paylaşımınız için teşekkürler inşallah birgün bizede gitmek nasip olur :) ama şunu söylemedende geçemiyicem adamlar çok zekiler

Tutmayın beni... Yorum yazcam.

Yorum ekleye bilir yada yazı için geri bildirim gönderebilirsiniz..Bu yazı için yorumlarına abone ol: subscribe to these comments RSS.

Yorum içerisinde kullanabileceğiniz Html tagları :
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Yorumlarınızı lütfen büyük harflerle yapmayınız.