Domatessuyu’na Neler Oluyor ?

logo, Domatessuyuna Neler Oluyor ?Aslında Domatessuyu.com’a olan hiçbirÅŸey yok sadece internet sektöründeki çalkalanmalardan dolayı geriden takip etmeye baÅŸladım. Domatessuyu.com’un ismini biraz unutturmak istiyorum desem daha doÄŸru çünkü webmasterların sitesine haber çekebileceÄŸi hale geldiÄŸimden dolayı çok rahatsızım. Onur yazar bizde alırız denmesinden dolayı kafalardaki ön yargıyı kaldırmak için biraz uzak durdum desem daha doÄŸru. Aslında yeni web sitemlede uÄŸraşıyorum ondan dolayıda biraz uzağım domatessuyu.com’a desem yanlışta olmaz. Yeni web sitemi merak edenler olacağından eminim ama o siteyi emin olun hiç kimseye söylemeyeceÄŸim domatessuyu.com’dan daha potansiyel bir site olabileceÄŸini düşünüyorum. Bakalım sonuç ne olacak ve neler geliÅŸecek. Åžimdilik bu kadar. Domatessuyu.com’u neden boÅŸladın diyen arkadaÅŸlarımında olacağına eminim rahat olun boÅŸlamadım sadece bir süreliÄŸine yazı eklemeye ara verdim ama dönüşüm güzel olacak =)

Etiketler: ,
Yazar:
4 Kasım 2009
admin

Onur Sarıca

Domatessuyu.Com

Domatessuyu.com'un kurucusu, bir çok site projesine başarı imza atmış ancak son zamanlarda mesleği ile ilgili çalışmalarını sürdürdüğü için eskisi kadar aktif olmayan birisi.

Domatessuyu’na Neler Oluyor ? yazısında telif haklarına ve yasalara aykırı bir bilgi veya link bulunuyorsa lütfen buradan iletiÅŸime geçiniz.

2 Comments »

  • Azohba demiş ki:

    Merhaba Onur yeni siten **** ben bunu biliyorum daha önce o siteden bahsettiğini duymuştum hemen baktım yeni sitemle uğraşıyorum deyince güzel bir proje olmuş dahada olucaktır.Başarılar dilerim bu yorumu yayınlamassın arkadaşım sağlıcaklakal

  • Eray USTA demiş ki:

    Onur yazılarını çalanları hiç uyarmadan google a ve eğer yabancı host firmasıysa host firmasına şikayet ediyosun olay bitiyor. Her iki taraftan da ban yiyince aklı başına gelir. Bide yazılarının içinde etiketlerine felan bağlantılar ver. Domatesi susuz bırakma :)

Tutmayın beni... Yorum yazcam.

Yorum ekleye bilir yada yazı için geri bildirim gönderebilirsiniz..Bu yazı için yorumlarına abone ol: subscribe to these comments RSS.

Yorum içerisinde kullanabileceğiniz Html tagları :
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Yorumlarınızı lütfen büyük harflerle yapmayınız.