Dmoz Editörlüğü Hakkında
Dmoz editörlüğü için 3. defa baÅŸvurumu yaptım. İlk baÅŸvurumda zaten toydum uzun zaman 3-4 yıl önceydi. Ancak şu an durumlar farklı yeterli bilgiye ve gereksinime sahip olduÄŸumu düşünüyorumdum ki yeterli bilgiye yanılmışım. Kendi okuduÄŸum üniversitenin dmoz dizinindeki sayfasında editörlük olmadığı için baÅŸvurmuÅŸtum. Ancak cevabın bu kadar hızlı geleceÄŸini tahmin etmiyordum. Açıkçası kırıldığımı belirtmek isterim. Neden kırıldığımı açıklamam gerekirse editörlük baÅŸvurusunda geçmiÅŸin incelenmeye alınır söyledikleri doÄŸru mu ? Yaptıkları ile uyuÅŸuyormu diye incelenmesi gerekirken benim editörlük adaylığımı inceleyen arkadaşımız o kadar hızlı olumsuz cevap yolladı ki ÅŸaşırdım. Cevap olarak dmoz editörlüğünün orjinal cevabı yollandı baÅŸvurunuz kabul edilmemektedir editörlerimiz yoÄŸunluktan dolayı size kiÅŸisel cevap veremeyebilir tarzında hazır cevap içeriyordu. Dmoz editörlüğünü gerçekten tarafsız yapan Maxcoder ( Selim Åžumlu ) umarım benim sesimi duyar ve bana ulaşır. Son durumunda kadegori moderatörlüğüne geçti. Bunların görevlerinden biride editör yetiÅŸtirmek ve dmoz’a editör kazandırmak olduÄŸunu da yazıyor. O kiÅŸi ben olmak istiyorum.
Onur Sarıca
Domatessuyu.ComDomatessuyu.com'un kurucusu, bir çok site projesine başarı imza atmış ancak son zamanlarda mesleği ile ilgili çalışmalarını sürdürdüğü için eskisi kadar aktif olmayan birisi.







Malesef bende hızlı bir yanıt almıştım. Başkasını istemiyorlar gibi.
KürÅŸat bey ben kiÅŸisel sitelikten çıktığımı sanmıyorum. Hala aynı ÅŸekilde devam ediyorum. Yorumlarımla bilgi veriyorum. Dmoz’a kayıtı ben yaptırmadım. Önceden baÅŸvurduÄŸumda kabul etmemiÅŸlerdi sonradan kabul etmiÅŸler. Dmoz’u hak etmiyor mu domatessuyu.com bunu merak ettim. Blog bölümde olmaz diyorsan hangi kategoride yayınlanması gerekir bunuda merak ettim.
Dmoz’un forum alanına bakmışsındır sanırım.
Bakmadıysan orada Dmoz Hakkında yazılmış mesajlarda hakkatten bir kaç kişinin yorumlarına katılıyorum , Editorlerinin takip ettiği sitelerden oluşmakta.Editorlerinin Para karşılığı eklediği bile söylenilmekte..
Editorlerinin bir kaçı belli Maxcoder,Drumut vs vs ,Bunların günahını almak istemem Bazı editorlerin kendi siteleri bile Dmoz’un kurallarını ihlal etmekte,DoÄŸru dürüst bi adamlarsa DoÄŸru düzgün bir ÅŸekilde görevlerini yaparlar.
Onur Sende dmoz’da kayıtlısın bulunduÄŸun kategori ile domatessuyu.com’un içeriÄŸinin ÅŸu an o kategoride olmanı nasıl saÄŸladığını bizede anlatırmısın ? kiÅŸisel bir site olma dışına çıkmışsın ..
Birblog doğru söylemiş katılıyorum ona
dmozun forumu
http://www.resource-zone.com/forum/forumdisplay.php?f=64
Ya boÅŸversene sen Dmoz’u. Ne zamanki gerçek iÅŸlevine döner o zaman baÅŸvur. Hiç uÄŸraÅŸma boÅŸuna. Kendine sıkıntı yaptığına deÄŸmez
Merhaba,
Dmoz mantığı o kadar sığ ki malesef orayı hiç haketmeyen kişiler bile editör olmuş.Oysa ki internette sitesi başarı sağlamış kişilerin orada bulunması gereklidir.Örneğin siz gibi.Nedeni ise zaten sitesi iyi yerlere gelmiş biri artık hem web tasarım,hem özgün içerik hem de google emiceyi çözmüştür.Ama artık dmoz parayla link ekleyen editörlerin istilasına uğramıştır.Böyle olunca da birbirlerine sıkıca tutunan editörler dışarıdan kimseyi almamaktadır.Ancak yılmayın devam edin bence başaracaksınız ;)
Tutmayın beni... Yorum yazcam.
Kategoriler
Sulu Siteler
İçerik
Bağlantılar
Sayaç
Yeni Yazılar
Rastgele Yazılar
ArÅŸiv
Google Amca
Twitine Tiwitine
Tag cloud
Son Yorumlar
ArÅŸiv
Copyright © 2006 - 2012 Tüm Hakları Saklıdır | İzinsiz kaynak gösterilmeden kullanılamaz
Tel / Fax : 0332 223 33 47