Benzine Zam Seçime Devam

Bu hafta 2. defa benzine – mazota zam geldiğini biliyormusunuz. Zam üzerine zam ne anlama geliyor. 1 haftada litre başına 10 kuruş zam oldu. Bunlar ekonominin çatırdama belirtileridir. Seçimlerden sonra doların yükselişini , borsanın düşüşünü nasıl yaşıyacağımızı hepimiz görmüş olacağız. Umarım benim düşündüğüm gibi olmaz da yanılırım. Bu arada benzinde 3 YTL’yi de gördük hepimize hayırlı uğurlu olsun.

Benzinin perakende satış fiyatı 4 kuruş, motorinin perakende satış fiyatı ise 5 kuruş artırıldı. Bugünden geçerli olmak üzere belli başlı akaryakıt dağıtım şirketleri, 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatını, Ankara’da 2,97 liradan 3,01 liraya, İstanbul’da 2,98 liradan 3,02 liraya çıkardı.

Motorinin litre fiyatı da 2,48-2,51 liradan, 2,53-2,56 liraya çıktı. Akaryakıt ürünlerinin perakende satış fiyatları, şirketlere, il ve ilçelere göre ufak farklılıklar gösteriyor.

Kaynak

Bu yazı admin tarafından Güncel Haberler kategorisine Cumartesi, 28 Mar 2009 tarihinden eklenmiştir. Bu yazıya "yorum yazmak için tıkla" ya da "yorumları görmek için tıkla"
Benzine Zam Seçime Devam yazısında telif haklarına ve yasalara aykırı bir bilgi veya link bulunuyorsa lütfen buradan iletişime geçiniz.
Benzine Zam Seçime Devam yazısına ait etiketler : , , ,
Cumartesi, 28 Mar 2009 admin yorum ekle Yorumlara Git
  1. şimdilik yorum yok.
  1. şimdilik geri bağlantı yok
ana sayfa > Güncel Haberler > Benzine Zam Seçime Devam

2010 Domatessuyu alım ilanları ,son albümler