2010 Eurovizyon ( Eurovision ) Şarkısı ve Sözleri

manga 150x150, 2010 Eurovizyon ( Eurovision ) Şarkısı ve SözleriOsla’da 55.si düzenlenecek Eurovizyon şarkısı yarışmasında Manga bizleri ”We Could Be The Same” şarkısı ile temsil edecek. 25-29 Mayıs arası düzenlenecek Eurovizyon şarkı yarışmasına direk yarı finalden katılacağız.

TRT Tepebaşı Stüdyosu’nda, Eurovizyon şarkısının tanıtımı amacıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Manga’yı, yapılan ankette en çok oy alan grup olduğu için seçtiklerini hatırlattı.

  • 2010 Eurovision (Eurovision) Şarkısı
  • ”We Could Be The Same” Şarkı Sözleri İçin Tıklayınız
  • Bu yazıya gelmek için ne arama yaptılar:

  • maNga 150x150
  • Etiketler: , ,
    Yazar:
    4 Mart 2010
    admin

    Onur Sarıca

    Domatessuyu.Com

    Domatessuyu.com'un kurucusu, bir çok site projesine başarı imza atmış ancak son zamanlarda mesleği ile ilgili çalışmalarını sürdürdüğü için eskisi kadar aktif olmayan birisi.

    2010 Eurovizyon ( Eurovision ) Şarkısı ve Sözleri yazısında telif haklarına ve yasalara aykırı bir bilgi veya link bulunuyorsa lütfen buradan iletişime geçiniz.

    Yeni Oyunlar

    Tutmayın beni... Yorum yazcam.

    Yorum ekleye bilir yada yazı için geri bildirim gönderebilirsiniz..Bu yazı için yorumlarına abone ol: subscribe to these comments RSS.

    Yorum içerisinde kullanabileceğiniz Html tagları :
    <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Yorumlarınızı lütfen büyük harflerle yapmayınız.