9 Mayıs 2010 Ales

ales 150x150, 9 Mayıs 2010 Ales 9 Mayıs 2010 Tarihin de yapılan Ales sınavının soruları ve cevapları kamuoyu’na açıklandı.Son bahar dönemine göre zorluk derecesi azdı ancak zaman alıcı sorulardan dolayı Ales’e giren sınav adaylarına soğuk terler döktürdü. Genel anlamda orta düzeyde olan sorular geçen senelere göre biraz daha zordu.

Yazının devamında 2009 – 2008 – 2006 yılına ait Ales sorularını bulabilirsiniz. 2010 yılına ait soru ve cevaplarda verdiğimiz linkte 1-2 güne kadar yayınlanacaktır.

Bu yazıya gelmek için ne arama yaptılar:

Yazar:
10 Mayıs 2010
admin

Onur Sarıca

Domatessuyu.Com

Domatessuyu.com'un kurucusu, bir çok site projesine başarı imza atmış ancak son zamanlarda mesleği ile ilgili çalışmalarını sürdürdüğü için eskisi kadar aktif olmayan birisi.

9 Mayıs 2010 Ales yazısında telif haklarına ve yasalara aykırı bir bilgi veya link bulunuyorsa lütfen buradan iletişime geçiniz.

Tutmayın beni... Yorum yazcam.

Yorum ekleye bilir yada yazı için geri bildirim gönderebilirsiniz..Bu yazı için yorumlarına abone ol: subscribe to these comments RSS.

Yorum içerisinde kullanabileceğiniz Html tagları :
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Yorumlarınızı lütfen büyük harflerle yapmayınız.